Autoriseret forhandler af Honda og Kawasaki

Skjern Motorcykler er autoriseret Kawasaki- og Honda forhandler. Derfor vil du som kunde, altid vil kunne finde de nyeste modeller fra Kawasaki og Honda Motorcykler i vores butik beliggende i Skjern

Hos os vil du altid kunne finde et stort udvalg af nye og brugte motorcykler, fra de velkendte brands og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette. Som autoriseret forhandler af Kawasaki og Honda, er vi kvalificeret til at kunne varetage din motorcykel på bedste måde og vil altid være opdateret på den nyeste viden. Vores forretning har eksisteret siden 1974, så derfor har vi et bredt kendskab til alle andre mærker indenfor motorcykel verdenen. Så uanset mærke og model, vil vi altid være skarpe på din motorcykel og i forhold til at kunne hjælpe dig. 

Skjern Motorcykler butikken forhandler

Vi tilbyder salg og service af alle mærker. Så uanset ønske og behov, står vi altid klar med en professionel service og vægter din tilfredshed som vores 1. prioritet. Derfor går vi meget op i, at holde os opdateret på den nødvendige viden og går langt for, at kunne hjælpe dig og din motorcykel på bedste måde. 

Så uanset din præference for motorcykel, kan du trygt komme til Skjern MC. Vi hjælper dig, når eller hvis du har spørgsmål om vedligehold, din motorcykel eller søger råd og vejledning om personligt udstyr.

Du er altid mere en velkommen hos Skjern Motorcykler, og vi glæder os til at kunne hjælpe og servicere dig og din motorcykel.

     l    Autoriseret Kawasaki forhandler Skjern Motorcykler
 

Udvalg af nye og brugte motorcykler

Du kan altid, holde dig opdateret på vores udvalg af nye og brugte motorcykler lige her.
Hvis du ikke kan finde det du søger, så hjælper vi dig gerne. Du er altid velkommen til at kontakte os, ellers kig forbi vores forretning i Skjern.