​Beklædning

Kør motorcykel med høj sikkerhed og komfort. Hos Skjern MC kan du sikre dig selv med kvalitetsbevidst MC-tøj fra motostore. Vi synes det er særlig vigtigt at beskytte sig selv mod vind og vejr, samt eventuelle skader i tilfælde af et styrt. Derfor er det godt at have beklædningen i orden, når man kører motorcykel. Hos Skjern MC har vi et bredt udvalg at motorcykeltøj, i anerkendte mærker såsom Macna, Ixon og Frey Daytona. 

Vi opfordrer dig til at være beklædt i sikre materialer, fra top til tå. Derfor anbefaler vi dig som kører at have et godt sæt MC-støvler, som beskytter din fødder mod skader og giver godt fodfæste i pedalerne. Derudover opfordrer vi dig til at køre med MC-bukser og jakke, samt have et godt sæt handsker, der beskytter samt holder hænderne varme, selv på de lidt lunere dage.

Vi har mange forskellige slags bukser og jakker, i mange prisklasser og kvaliteter, med forskellige komforttyper og ekstra sikkerhedslag. Du kan købe kvalitetssikkert MC tøj med høj beskyttelse, der kan være livsvigtigt, hvis uheldet er ude.  

Endelig bør man også have en god hjelm, der sidder helt perfekt, for at kunne yde den nødvendige sikkerhed. Hos os kan du få hjelme med eller uden udstyr, i mange prisklasser og kvaliteter. Vi tilbyder hjelme i de anerkendte mærker Nolan og X-lite.

Det er vigtigt at huske at vedligeholde og udskifte beklædningen, hvis det bliver slidt eller beskadiget, for at sikre den optimale beskyttelse.

Kom ned i butikken og se vores udvalg, og hvis du har bestemte ønsker, så skaffer vi det hellere end gerne hjem til dig.