Indkøring på rullefelt af motorcykler i Skjern

Skjern Motor Cykler ApS, der ligger i Skjern i Jylland, kan tilbyde indkøring på rullefelt af motorcykler. Indkøring på rullefelt kan ske af alle typer af motorcykler, men det er typisk gademotorcykler, uagtet vi naturligvis også laver maps til konkurrencemotorcykler og lignende.

Igennem mange års erfaring med Road Racing og flere titler i både ind- og udland kan også motoroptimering, blueprint, justering af knast timing  tilbydes. Vi kan også tilbyde eftermontering af race parts fra flere forskellige kendte fabrikanter.

Ved indkøring på rullefelt kan vi finde uregelmæssigheder

Vores værksted benytter indkøring på rullefelt af en motorcykel, når der er en uregelmæssighed på en motorcykel, der ikke kører helt korrekt, men hvor det umiddelbart ikke er muligt at afklare, hvad der er galt. Det kan naturligvis også ske som led i et større serviceeftersyn.

Et rullefelt benyttes til at måle en motorcykels værdier, når motoren kører. Det er naturligvis langt nemmere at måle motorcyklen, mens den står på vores værksted, end hvis vi skulle køre rundt med den. Derfor kan indkøring på rullefelt af en motorcykel være den foretrukne måde at løse et problem på.​

Formålet med indkøring på rullefelt af motorcykler er typisk at afklare, hvorfor motorcyklen kører dårligt. Efter testen på rullefeltet kan vi for eksempel aflæse, om motoren får for lidt eller for meget brændstof. Dertil kommer, at vi kan aflæse en masse andre data, som vi ikke ville kunne måle, hvis vi skulle udføre almindelig kørsel ude på vejen.

1

Kontakt os for at bestille tid til indkøring på rullefelt

Du kan bestille tid til indkøring på rullefelt af din motorcykel på vores værksted, hvis du ringer til Skjern Motor Cykler ApS på telefon 97 35 18 09, eller hvis du sender en e-mail til skjernmc@skjernmc.dk.​