Vinteropbevaring og klargøring af din motorcykel

NR. 1 - Vinteropbevaring (1499,-)

Kun opbevaring: Batteriet afmonteres og oplades, additiv tilsættes i tanken, visuel kontrol af motorcyklen, batteriet monteres igen til foråret, og uret stilles. Sidespejle pudses inden aflevering. Hvis motorcyklen er blevet vasket, skal den afleveres tør og pudset.

NR. 2 - Vinteropbevaring  (1999,-)

Opbevaring: Batteriet afmonteres og oplades, additiv tilsættes i tanken, visuel kontrol af motorcyklen, olie og filter skiftes (ekstra reservedele er ikke inkluderet), bevægelige steldele som sidestøtteben, fodhvilere, kæde osv. smøres. Batteriet monteres igen til foråret, uret stilles, og sidespejle pudses inden aflevering. Hvis motorcyklen er blevet vasket, skal den afleveres tør og pudset.

Godt at vide!

  • Vi anbefaler, at sidetasker og topbokse afmonteres og opbevares derhjemme, inden motorcyklen kommer her til vinteropbevaring.
  • Motorcykler med sidevogn koster dobbelt for vinteropbevaring.
  • Vinteropbevaring kan kombineres med større service, såsom års-/km-bestemt service. Her vælges vinteropbevaring nummer 1 sammen med ekstra årservice og materialer.
  • Vask kan tilkøbes og koster 499,-. Motorcyklen vaskes grundigt med forvask inklusive insektfjerner, og efterfølgende vaskes den manuelt med de korrekte pleje- og vaskeprodukter.
  • Har du brug for mere tid til afhentning af motorcyklen, skal dette aftales ved bestilling.

Bestil klargøring og vinteropbevaring af din motorcykel 

Ønsker du at benytte vores tilbud om vinteropbevaring af din motorcykel, så kontakt Skjern Motor Cykler på telefon 97 35 18 09 for at bestille en plads til din motorcykel. Du er velkommen til at skrive til skjernmc@skjernmc.dk, hvis du foretrækker det.​

1

Kombiner vinterklargøring med vinteropbevaring af motorcykler.

De fleste, der benytter vores tilbud om vinteropbevaring af motorcykler, vælger samtidig, at vi i løbet af vinteren skal udføre et serviceeftersyn af motorcyklen.

Vi kan naturligvis også ordne større eller mindre reparationer, når vi alligevel varetager vinteropbevaring af motorcykler. Det kan endvidere være en større renovering eller forskellige reparationer af diverse lakskader eller lignende, som er praktisk at få udført, mens du alligevel ikke kan benytte din motorcykel.

Dertil kommer, at vinteropbevaring af motorcykler naturligvis er en god sikring mod tyveri og hærværk. Og selvom du måske har plads i din garage til at gemme den væk, så slipper du for at skulle bruge plads til din motorcykel om vinteren, hvor der også er en masse andre ting, der skal gemmes væk i ens garage.

Hvorfor vælge Skjern Motorcykler

Fordi vi er mere end bare en motorcykelbutik; vi er en pålidelig partner på din motorcykelrejse. Vi har en stor og langvarig passion for vores fag, værner om det arbejde, vi laver, og vi er her for at hjælpe dig uanset, hvad dit behov måtte være. Vil du vide mere om os? Så kan du læse mere lige her.