Vinterklargøring og opbevaring af motorcykler i Skjern, Jylland

​​Vi tilbyder vinterklargøring og vinteropbevaring af motorcykler under gode og sikre forhold i opvarmet, overvåget og forsikrede lokaler.

Vinteropbevaring

  • Batteriet bliver vedligeholdt i vinterens løb.
  • Vi tilsætter benzinkonservering og laver visuel kontrol af dæk, bremser, kædekit, lys, kabler m.v.
  • Vi skifter olie og filter.
  • Du betaler blot for materialerne.

​Så du er køreklar til foråret​

Har du brug for mere tid til afhentning af motorcyklen, skal dette aftales ved bestilling.

1

Kombiner vinterklargøring med vinteropbevaring af motorcykler.

De fleste, der benytter vores tilbud om vinteropbevaring af motorcykler, vælger samtidig, at vi i løbet af vinteren skal udføre et serviceeftersyn af motorcyklen.

Vi kan naturligvis også ordne større eller mindre reparationer, når vi alligevel varetager vinteropbevaring af motorcykler. Det kan endvidere være en større renovering eller forskellige reparationer af diverse lakskader eller lignende, som er praktisk at få udført, mens du alligevel ikke kan benytte din motorcykel.

Dertil kommer, at vinteropbevaring af motorcykler naturligvis er en god sikring mod tyveri og hærværk. Og selvom du måske har plads i din garage til at gemme den væk, så slipper du for at skulle bruge plads til din motorcykel om vinteren, hvor der også er en masse andre ting, der skal gemmes væk i ens garage.

Bestil klargøring og vinteropbevaring af motorcykler mens der er plads

Hvis du har en motorcykel og ønsker at benytte vores tilbud om vinteropbevaring af motorcykler, så kontakt Skjern Motor Cykler ApS på telefon 97 35 18 09 for at høre mere om priser og praktiske forhold samt for at bestille plads i vores vinteropbevaring af motorcykler. Du er velkommen til at skrive til skjernmc@skjernmc.dk, hvis du foretrækker det.​