Historien om Skjern Motorcykler

Passion og interesse for motorcykler, er det der har drevet Skjern Motorcykler til det den er i dag. Det har altid handlet om, at udføre et ordenligt stykke arbejde på værkstedet med høj kvalitet og god service overfor kunderne. Derfor kan alle der kommer hos Skjern Motorcykler forvente, en forretning med mere end 40 års erfaring med køb og salg af nye og brugte motorcykler. Et autoriseret Kawasaki og Honda værksted, der ligger vægt på, at alle skal have hjælp, uanset hvad de kommer med og at der bliver talt i øjenhøjde til alle kunder. 

Skjern Motorcykler Gamle Dage Niels Grønbæk

Lige siden 1974, har Skjern Motorcykler drevet forretning som motorcykelforhandler og værksted. Det hele startede, i lejede lokaler på Holstebrovej i Skjern. Men allerede i 1977 flyttede forretningen til nyetablerede lokaler ved ringvejen i Skjern, hvor de også holder til den dag i dag.  

Virksomheden blev grundlagt af Niels Grønbæk og Gunnar Grønbæk. Han har i alle årene været en aktiv del af Skjern Motorcykler, men tilbage i 2012, var det ikke længere ham der stod for driften og ansvaret for virksomheden. Hans søn Morten Grønbæk har altid været en del af virksomheden og derfor var det for ham naturligt, at være den der skulle tage over for hans far. I dag nyder Niels at kunne være ansat og have fri når han går hjem fra sit arbejde på værkstedet. Det er for ham vigtigt, at Morten føler, at han har det fulde ansvar for Skjern Motorcykler. Men han er der altid, hvis Morten har brug for hans mening og de trives begge i det skift der har været i virksomheden. 

Historien om Skjern MC

Motostore forhandler 

I 2021 valgte Morten, at indgå i et samarbejde med Motostore, der har Danmarks største udvalg af tøj og tilbehør til dig og din motorcykel. For dig som kunde betyder det, at du kan handle hvor og hvornår du vil og selv bestemme om du vil afhente det hos os i butikken, eller have det leveret direkte hjem til dig. Udover et nyt og stort udvalg af produkter, har butikken også gennemgået en stor renovering og fået et nyt udtryk.

Læs mere om Motostore.