Gå til hovedindhold

Skjern MotorCykler din motorcykel forhandler

Leder du efter en pålidelig og erfaren motorcykel forhandler? 
Hos Skjern Motorcykler tilbyder vi mere en 40 års erfaring med køb/salg af nye og brugte motorcykler i alle mærker, modeller og størrelser. Skjern Motorcykler blev etableret i 1974 og lige så længe har vi fokuseret på, at kunne tilbyde god service og høj kvalitet på vores værksted og som forhandler af Motorcykler i Danmark.

Om Skjern Motorcykler

1                      

Reparation

Vores værksted klarer alt i reparationer af motorcykler.

1

Service

Vi laver en lang række motorcykler, gamle som nye.

1

Klargøring

Er din motorcykel klar til næste sæson?

Kom og prøvekør din nye motorcykel

Står du og overvejer køb af ny motorcykel, men vil gerne prøve modellen inden? Så book en prøvetur hos os.

Som autoriseret Kawasaki Honda forhandler, har vi altid de populære og nyeste modeller klar til prøvekørsel. Så kig endelig forbi din motorcykel forhandler, Skjern Motorcykler og få dig en prøvetur.

Bestilling af prøvetur

Ved bestilling af prøvetur sørger vi for, at motorcyklen er klar til aftale tid. 
Du kan nemt og hurtigt booke en tid ved at udfylde vores kontaktformular, ringe til os op tlf. 97351809 eller komme forbi butikken.

1

Rullefelt

Optimering og indkøring af din MC giver både større køreglæde, hurtigere gasrespons og i mange tilfælde en bedre benzinøkonomi.

Læs mere

 

Skjern

 

Forårsklargøring

Lad os lave en forårsklargøring på din Motorcykel, så kan du køre bekymringsfrit hele sæsonen.

Læs mere

MotoStore

Hos Skjern Motorcykler har vi valgt, at indgå i et samarbejde med Danmarks største butik for udstyr og tilbehør til både dig og din motorcykel. MotoStore giver os muligheden for, at give vores kunder de bedste forudsætninger, når det handler om indkøb af nyt udstyr. 

Læs mere om MotoStore

Reparationer

Motorcykel værksted i Skjern

Skjern Motorcykler er det optimale valg, når det handler om, at finde en motorcykel forretning der har erfaring, knowhow og brænder for at nørde i detaljerne.

Intet er for stort eller småt til Skjern MC, vi tilbyder alle værksteds tjenester. Derfor kan du som kunde trygt komme til os, uanset om det er servicering, reparationer eller alt der findes der i mellem.

Vi vil altid hjælpe vores kunder.

Læs mere om værkstedet